Curato - softwarepakket voor curatoren

 

Gedurende meer dan 25 jaar is Curato het toonaangevende softwarepakket voor curatoren.

 

Het verzorgt de volledige administratie in faillissementen, gaande van de publicatie tot en met het volledig automatisch samenstellen van het meest ingewikkelde sluitingsverslag.

 

Tussentijdse financiele en/of jaarverslagen worden aangemaakt door de druk op een knop van uw PC. Talloze rapportmogelijkheden zorgen ervoor dat de curator steeds een up-to-date overzicht heeft van de financiele situatie van de faillissementen die hij/zij dient af te handelen.

 

Ook werd bij de ontwikkeling van het pakket rekening gehouden met de eisen die de verschillende Rechtbanken van Koophandel aan de curator opleggen.

 

Een uitgebreide bibliotheek aan brieven, teksten, verzoekschriften, besluiten, e.a., zorgen er tevens voor dat de curator zijn/haar briefwisseling in een mum van tijd kan afhandelen, dit in combinatie met de meest moderne tekstverwerkingsprogramma s van dit ogenblik.

 

Uiteraard voldoet Curato aan de meest recente wetgeving. De 3 verschillende proces-verbalen van nazicht of verificatie worden automatisch aangemaakt. Meer nog, Curato helpt de curator denken wanneer een van deze proces-verbalen dient opgesteld te worden. Hierbij worden de nodige voorzieningen getroffen om met Regsol te communiceren.

 

Wenst U meer inlichtingen of een vrijblijvende demonstratie, dan kan U deze aanvragen door in het keuzemenu op Inlichtingen te klikken.